Astazi sarbatorim 15 ani de la deschiderea primului centru Ceragem in Romania. In 23 martie 2006 la inaugurarea Ceragem Bucuresti a fost lansat  si primul dispozitiv manual pentru masaj P390. Pionier in Romania, acesta a fost produsul cel mai iubil de catre toti clientii Ceragem din intreaga tara, ajungand sa fie utilizat de peste 2 000 000 de clienti din Romania. Acest lucru a fost posibil deoarece clientii nostrii iubesc Ceragem si au incredere in calitatea produselor noastre.

Insa o data cu trecerea anilor si dezvoltarea tehnologiei au aparut si alte aparate cu o eficienta sporita si mai mult confort la utilizare, EP1101, M3500, REFLEX, ajungandu-se pana la lansarea dispozitivului medical MB1101 varful de lance marca Ceragem. Dispozitiv ce imbina principiile medicinii alternative cu medicina occidentala, bazat pe scanarea coloanei vertebrale pentru realizarea unui masaj personalizat fiecaruia dintre noi.

Pe aceasta cale vrem sa multumim tuturor clientilor nostrii care utilizeaza produsele Ceragem, fie acasa, fie in centrele noastre din intreaga tara. Precum si celor ce au impartasit dealungul anilor experienta lor cu Ceragem celor din comunitatea lor (prieteni, rude, vecini, apropiati).