Ceragem, o companie de dispositive medicale de uz casnic, a fost selectată ca marcă nr. 1 în sectorul dispozitivelor medicale pentru al doilea an consecutiv în cadrul Premiilor `First Brand Awards Korea 2020`.

„ First Brand Awards Korea 2020”, găzduit de Korea Consumator Forum, a început prima ceremonie de premiere în 2003 și a avut loc marți, 17 decembrie, ca festivitate reprezentativa pentru marcile Coreei. În special, în acest an, „ First Brand Awards Korea 2020” a fost fondat și acordat brandului care va conduce 2020 în fiecare domeniu al societății, cum ar fi afacerile, economia, societatea și cultura.

Criteriile de acordare a premiului pentru cel mai bun brand sunt articole care examinează preferințele mărcilor candidate selectate pe baza informațiilor de la organizațiile profesionale. Cu participarea a aproximativ 200.000 de consumatori, doar mărcile selectate care au fost recunoscute pentru încrederea lor pot câștiga acest premiu. Ceragem a fost certificata ca o marcă de dispozitive medicale, care este recunoscută direct de consumatori, fiind selectată pentru al doilea an consecutiv.

Ceragem este un dispozitiv medical care a fost autorizat oficial de Ministerul Siguranței Alimentelor și Medicamentelor și a fost iubit de clienți cu evaluarea că este convenabil de folosit acasa și de ingrijirea spatelui și coloanei vertebrală în fiecare zi și ajutața cu oboseala.

Ceragem, care ingrijeste intens zona coloanei vertebrale, scanează automat lungimea și curbura coloanei vertebrale atunci când utilizatorul este întins și oferă un masaj adaptat tipului de corp al utilizatorului și o căldură concentrată de până la 65 de grade (efectul de moxibustie).

Între timp, Ceragem este o companie globală care cercetează și dezvoltă dispozitive medicale pentru asistența medicală la domiciliu de 20 de ani și a fost selectată ca produs de nivel mondial timp de 18 ani consecutivi prin funcții, efecte și calitate diferențiate pe baza a 160 de brevete globale.