Cum cumpăr produse Ceragem?

În urma navigării sau efectuând o căutare în lista de produse afişate pe site, daca va hotarati sa achizitionati unul sau mai multe produse Ceragem în pagina de detalii a fiecărui produs, exista butonul Achizitioneaza acum, prin accesarea acestuia veţi fi redirecţionaţi spre pagina centrelor Ceragem. Veti putea alege cea mai apropiata locatie de dvs.

Dupa alegerea centrului Ceragem apropiat de dvs. puteti contacta centrul pe mail sau telefonic pentru a va inregistra comanda dvs.

Onorăm toate comenzile confirmate telefonic.

Pentru dispozitivele medicale MB1101 si Reflex aveti instalarea si instructajul gratuit realizat de catre operatorul nostru zonal.

Cum plătesc

Comanda se achită numerar  sau cu cardul

Cum primesc

Expedierea se va efectua la adresa specificată de dumneavoastră, oriunde pe teritoriul României, dupa confirmarea telefonica a comenzii.

Atenție: în zilele de duminică nu se fac livrări. Comenzile plasate vinerea sau în timpul weekendului vor fi procesate și expediate începând de luni.

Reclamaţii

Vă rugăm sunați la numărul de telefon 0214231440 (luni – vineri în intervalul orar 9:00 – 17:00) sau scrieți-ne pe adresa de email romania@ceragem.ro în legătură cu orice problemă pe are o întâmpinaţi cu comanda dumneavoastră. Vom încerca soluţionarea acesteia în cel mai scurt timp posibil.