Ceragem a anunțat că face mișcări cu drepturi depline în calitate de companie globală lider de piata in domeniul dispozitivelor medicale de uz casnic, prin intermediul marketingului bazat pe ambasadorii globali.

Ceragem, care a înregistrat anul trecut cele mai bune rezultate record de la înființare, intenționează nu numai să consolideze competitivitatea internă prin creșterea gradului de conștientizare și fiabilitate a mărcii prin diferite campanii de publicitate folosind ambasadori interni și străini, ci și să vizeze strategic piețele de peste hotare.

În acest sens, Ceragem a numit-o pe Maye Musk drept ambasador global în iunie 2022 și a lansat un pictorial cu ea. Maye Musk este un model profesionist cu 50 de ani de experiență, care a activat ca model pentru reviste celebre precum Sports Illustrated, Vogue și Time. Printr-un pictorial cu Ceragem, ea a făcut reclamă la dispozitivele medicale de îngrijire a sănătății, cum ar fi patul de masaj pentru coloana vertebrală, produsul emblematic al companiei.

Între timp, Lee Jung Jae, actorul principal din serialul Squid Game, și Shin Min Ah, o actriță de top, servesc ca ambasadori pentru Ceragem pentru al 5-lea și, respectiv, al 4-lea an.

Un oficial Ceragem a spus: „Imaginea elegantă și prezența de neegalat a lui Maye Musk, actorii Lee Jung Jae și Shin Min Ah sunt în armonie cu valorile pe care Ceragem le urmărește ca brand de dispozitive de înaltă calitate și sunt de mare ajutor în îmbunătățirea imaginii companiei.” Bazându-ne pe filozofia de afaceri orientată spre consumator, vom deschide o nouă eră a dispozitivelor de îngrijire la domiciliu prin introducerea diferitelor produse, servicii și campanii cu cei trei ambasadori.”