Promovarea proiectului de automatizare inteligentă… Eficiența producției și îmbunătățirea calității

Automatizarea proceselor de asamblare/inspecție/ambalare pentru dispozitivele medicale până în prima jumătate a anului viitor

Ceragem promovează un proiect de automatizare inteligentă cu scopul de a computeriza sistemul de management al producției și de a atinge o rată de automatizare a proceselor de 62% până în 2024.

Automatizează procesele majore de  producție, inventarul și sistemele de control al calității pentru a îmbunătăți eficiența producției și calitatea fabricilor interne care sunt responsabile pentru cea mai mare parte a producției de dispozitive medicale de uz casnic.

Ceragem promovează optimizarea și automatizarea sistemelor de producție în patru etape. Până anul viitor, prin dezvoltarea unui sistem de management al producției din fabrică (MES) și a unei interfețe ERP la nivel de companie, pot urmări în timp real  starea producției și îmbunătățirea eficienței, simplificarea activității de gestionare a stocurilor și stabilirea unui sistem inteligent de management al calității.

Ca parte a planului de automatizare din prima fază, procesul de asamblare a aparatelor medicale, inspecția aspectului/funcționării și procesul de ambalare a produselor vor fi automatizate până în prima jumătate a anului viitor.

Ceragem intenționează să asigure o rată de automatizare de peste 60% prin extinderea și modernizarea fiecărui proces prin automatizarea suplimentară a introducerii pieselor.

Pe baza Centrului de Inovare a Calității deschis în iulie, Ceragem stabilește un sistem de management al calității la nivel global, cum ar fi stabilirea unui proces de testare a fiabilității, îmbunătățirea ratei defectelor pieselor și stabilirea unui sistem preliminar de management al calității.

Un oficial de la Ceragem a spus: „Deși incertitudinea pieței este în creștere, intenționăm să creștem continuu investițiile în calitate și capabilități de producție pentru a menține încrederea consumatorilor”.