Pentru a marca cea de-a 25-a aniversare, Ceragem a organizat o ceremonie de felicitare la Ceragem Seoul Town.

A fost transmisa simultan în direct prin ZOOM pentru angajatii din cadrul departamentului de service, angajatii de la Well Cafe, cei din departamentul post-vânzare și pentru ceilalti angajați de peste hotare.

Ceragem a pregătit un perete media cu numele tuturor angajaților actuali si a privit inapoi la cei 25 de ani de activitate aratand uniformele si instrumentele de lucru folosite in primele zile de la fondare si urmarind videoclipuri si postari din trecut. 

În plus, clienții din țară și din străinătate și-au împărtășit felicitările pentru cea de-a 25-a aniversare trimițând mesaje, scrisori si clipuri de mulțumire

Înființată în 1998, Ceragem a dezvoltat primele dispozitive medicale automate pentru coloana vertebrala din lume, inclusiv Seriile Master , și sa extins în peste 70 de țări, inclusiv Statele Unite și China, și operează peste 2.500 de centre de testare la nivel mondial.

Anul trecut, sub noul slogan al mărcii „Începutul unei vieți bune!”, am inceput inovarea în management pentru a crea noi soluții de îngrijire medicală la domiciliu care nu au mai existat până acum și pentru a stabili servicii diferențiate centrate pe client.

Datorită clienților care ne-au susținut și încurajat și angajaților care fac tot posibilul pentru succesul companiei, Ceragem a reușit să se dezvolte constant în ultimii 25 de ani.

Vom depune eforturi în diverse domenii pentru a răspândi „viața sănătoasă și bună” pe care o urmărește Ceragem și, în același timp, vom urmări creșterea corporativă pentru a ndezvolta într-o companie care este iubită in continuare multi ani ce vor veni.