Ceragem a câștigat marele premiu la categoria de calitate a producției la „Premiile Naționale pentru Industrie 2020” desfășurate la Grand Hotel din Elveția pe data de 28.

Marele Premiu Național al Industriei 2020 este un premiu pregătit pentru a descoperi o companie care furnizează dezvoltare durabilă și pentru a construi o paradigmă pentru dezvoltarea industrială națională. Este găzduit de Institutul Coreean pentru Politici Industriale și Ministerul Comerțului, Industriei și Energiei, Ministerul IMM-urilor și Startup-urilor și Universității Naționale de Științe și Tehnologie din Seul , Și JoongAng Ilbo sunt companii ce sponsorizeaza acest eveniment.

Ca urmare a premiului din acest an al industriei naționale, Ceragem a fost evaluat ca contribuitor la dezvoltarea industriei de dispozitive medicale și la exportul național cu cea mai bună tehnologie și putere de produs în domeniul dispozitivelor automate de masaj pentru coloana vertebrala.

În plus, a condus la avansarea tehnologiei dispozitivelor medicale prin dezvoltarea continuă a tehnologiei și investiții și cercetări clinice pentru îmbunătățirea calității.