„Digital Twin- Geamănul digital” a apărut recent ca un subiect major în industria sănătății.
Geamănul digital se referă la o tehnologie care creează un model de simulare care este identic cu realitatea și îl verifică printr-un test de simulare intr-un spatiu virtual.
Ceragem, o companie națională de îngrijire a sănătății la domiciliu, și-a dezvoltat recent propriul model de simulare al corpului uman împreuna cu Harvard Medical School și a reușit să transforme efectele termice și de elongatie ale aparatelor de uz casnic Ceragem pentru coloana vertebrală în date. Este prima din industrie care cuantifică modificările corpului uman prin intermediul dispozitivelor medicale  cu propriul model de simulare 3D a corpului uman. Dr. Khadka de la Harvard Medical School și profesorul Bikson de la City University of New York, care sunt experți în domeniu, s-au ocupat de cercetare.În Coreea, membru al comitetului consultativ Ceragem,  Jin Young-soo, fost profesor la Asan Medical Center, a participat la cercetare.
Un oficial Ceragem a spus: „Modelul dezvoltat în comun cu Harvard Medical School se caracterizează prin capacitatea de a cuantifica modificările fizice prin simulare virtuala, modificari care sunt greu de măsurat prin studii clinice generale.” Deoarece putem experimenta, ne așteptăm să avem rezultate importante în monitorizarea eficacității produselor și în obținerea de îmbunătățiri.” De exemplu, efectul termic este limitat la suprafața pielii în timpul studiilor clinice generale, ceea ce face dificilă confirmarea dacă este transmisă adânc în mușchi.
Ceragem și Harvard Medical School au folosit acest model brevetat pentru a măsura nivelul de căldură intensă care ajunge la corpul uman și efectul funcției de elongatie a dispozitivului medical Ceragem, iar rezultatele au fost de succes. Prin cercetare, echipa  a confirmat că căldura concentrată a dispozitivelor medicale Ceragem  este transmisă pană la o adâncime de peste 3 cm în mușchi și are un efect de îmbunătățire a circulației sângelui de până la 4 ori (testat la 65 de grade, 3 cm adâncime standard). În plus, pe baza măsurării efectului de elongatie verticală având în vedere indicele de masă corporală (IMC), s-a confirmat și relaxarea discului prin dispozitivele medicale pentru coloana vertebrală. Acest lucru sugerează posibilitatea de a reduce presiunea discului legată de hernia de disc intervertebral (disc) și stenoza degenerativa prin intermediul dispozitivelor medicale ale coloanei vertebrale. Rezultatele acestui studiu au fost prezentate la „2022 Neuro-Ergonomics Conference” care a avut loc la New York în iulie, iar două lucrări au fost publicate în revistele la nivel SCI „Frontiers in medical technology” și „Frontiers in Rehabilitation Science”.
Pe baza rezultatelor acestui studiu, Ceragem intenționează să avanseze în continuare modelul de simulare prin analiză comparativă cu studiile clinice reale și să continue să îl utilizeze în cercetarea și dezvoltarea de produse precum dispozitive medicale pentru coloana vertebrală.