Ceragem, o companie globală de dispozitive medicale de uz casnic, a deschis „Centrul de cercetare medicala” la Spitalul Jesus din Jeonju în ziua de 4 și a început să funcționeze cu seriozitate.

Centrul de cercetare medicala este primul centru de testare înființat într-un spital general din Coreea pentru a promova bunăstarea și sănătatea pacienților prin utilizarea dispozitivelor medicale pentru coloana vertebrala. Spitalul Jesus are 23 de secții și 210 medici și este primul centru de testare clinică pentru dispozitive medicale din Honam.

În centrul de experiență nou deschis, sunt furnizate 11 dispozitive medicale Ceragem care maseaza intens coloana vertebrală și zona din spate. Spațiul de testare este separat și operat pentru pacienții care au nevoie de el.

În plus, pentru a crește satisfacția clienților, s-a extins un salon separat pentru clienți, iar asistenții profesioniști sunt pregatiti pentru a oferi informații despre nevoile și bolile diverșilor pacienți din spital. În lounge, puteți primi, de asemenea, informații despre produs, modul de utilizare și diverse informații despre sănătate, cum ar fi alimentația și exercițiile fizice.

Un reprezentant de la Ceragem a spus: „Am deschis centrul de testare si cercetare științifică medicală, și este o oportunitate penrtu a dezvolta eficacitatea și stabilitatea Ceragem.” Vom continua să introducem diverse dispozitive medicale care ajută vieți sănătoase printr-o cercetare și dezvoltare continua.”

Pe de altă parte, Ceragem este un dispozitiv medical de uz casnic, care oferă un program de masaj termic personalizat pentru utilizator prin analizarea lungimii și curburii coloanei vertebrale într-o poziție culcată de 180 de grade. A fost aprobat de Ministerul Siguranței Alimentelor și Medicamentelor pentru ameliorarea durerilor musculare și a fost certificat în Europa, Statele Unite și Rusia în scopul relaxării musculare, îmbunătățirii circulației sângelui și alinării durerii articulare.