După 10 ani de activitate cu același produs, Ceragem România este prima tara din Europa care a lansat noul model de dispozitiv de masaj V4.
Pe 9 septembrie a fost dezvăluit pentru prima dată distribuitorilor la workshop, iar din 27 septembrie a avut loc spectacolul de lansare pentru fiecare centru, iar noul model a fost lansat succesiv clienților, încheindu-se cu Centrul din Braila pe 5 octombrie.

              Directorii centrelor Ceragem au planificat și îndrumat spectacolul de lansare cu diverse idei și au susținut spectacolul  împreună cu clienții într-o atmosferă de sărbătoare. Domnul președinte , personalul de la sediul central și directorii centrelor  au participat și au explicat noul produs și au felicitat spectacolul de lansare. Clienții au așteptări mari pentru noul produs și reacțiile acestora au fost bune.

              În special, clienții au arătat interes fata de designul de lux, proiectorul abdominal cu vibratii, diverse programe și diverși timpi de rulare, segmentarea intensității, modul master cu funcția de navigare și funcția Bluetooth. Noul model V4 este mai inteligent și mai divers, cu un design elegant, și este dezvoltat pentru a fi convenabil pentru utilizare acasă, astfel încât va deveni un dispozitiv medical de uz casnic pe care întreaga familie îl poate folosi împreună.

               Acum, pe măsură ce clienții testează in fiecare centru, aceștia pot simți direct valoarea noului model V4, care a devenit mai elegant, mai inteligent și mai diversificat.