După succesul de care a dat dovada lansarea dispozitivului medical de masaj V4 NEGRU, Ceragem România a lansat la inceput de primavara noul model de dispozitiv medical Ceragem MASTER V4 ALB.
Incepand cu data de 11 martie a fost dezvăluit dispozitivul clientilor in fiecare centru Ceragem din Romania, pana vineri pe 15 martie.
              Directorii centrelor Ceragem au susținut spectacolul  împreună cu clienții într-o atmosferă de sărbătoare. Domnul președinte, a explicat noul produs și trendul in randul tinerilor din Coreea care incep sa fie proprietari de Ceragem din ce in ce mai devreme. Clienții au fost incantati de noul design al dispozitivului și reacțiile acestora au fost bune.
              În special, clienții au arătat interes fata de designul de lux, proiectorul abdominal cu vibratii, diverse programe și diverși timpi de rulare, segmentarea intensității, modul master cu funcția de navigare și funcția Bluetooth. Noul model V4 este mai inteligent și mai divers, cu un design elegant, și este dezvoltat pentru a fi convenabil pentru utilizare acasă, astfel încât va deveni un dispozitiv medical de uz casnic pe care întreaga familie îl poate folosi împreună.
               Acum, pe măsură ce clienții testează in fiecare centru, aceștia pot simți direct valoarea noului model V4, care a devenit mai elegant, mai inteligent și mai diversificat.