Ceragem a anunțat că a fost selectată drept numărul 1 în categoria dispozitive medicale din cel de-al 7-lea indice de fiabilitate al achiziției din industria coreeană la ceremonia de premiere a premiilor de marketing ce a avut loc la Hotelul Novotel Ambasador din Gangnam, pe data de 15.

Sponsorizat de Korea Marketing Association, prin evaluările consumatorilor și sponsorizat de Organizația Internațională de Marketing IMO, „Indicele de securitate de achiziție al industriei coreene (KPEI)” a fost dezvoltat prin cercetări comune realizate de Korea Marketing Association și evaluări ale consumatorilor și a arătat nivelul de securitate resimțit de activitățile de cumpărare ale consumatorilor. Este un model exponențial al comportamentului de cumpărare al consumatorilor. Sondajul a fost realizat de pe 3 pana pe 21 februarie pe bărbați și femei adulti la nivel național și clasat în funcție de rezultatele evaluării a 90 de industrii.

Un reprezentant de la Ceragem a spus: „Mulțumită încrederii și respectului clienților, Ceragem a fost clasat pe locul 1 în industria de aparate medicale pentru al treilea an consecutiv. .