Ceragem Coreea a anunțat pe 25 că va contribui la „Team Korea” a Jocurilor Asiatice de la Hangzhou, care s-au deschis pe 23, prin donații de aparate medicale și diverse sponsorizări.
În august anul trecut, Ceragem a creat „Well Life Zone”, un spațiu de relaxare compus din dispozitive medicale, in  Satul Național al Atleților Jincheon al Consiliului Sportiv din Coreea  , astfel încât sportivii echipei naționale care participă la Jocurile Asiatice să se odihnească suficient și să se concentreze pe antrenament.
Pe lângă sponsorizarea echipei naționale, Ceragem a desfășurat diverse activități pentru a dezvolta și extinde baza industriei sportive coreene. Din 2021 până în acest an, au semnat o sponsorizare oficială cu Asociația Coreeană de Golf Profesional pentru trei ani consecutivi pentru a sprijini jucătorii profesioniști de golf coreeni, au sponsorizat cu premii pentru competiția de volei profesionist Cupa Gumi-Dodram 2023 si au contribuit la găzduirea cu succes a diferitelor competiții sportive, inclusiv KBL All-Star Game.
Un oficial Ceragem a spus: „Sperăm sincer că jucătorii echipei naționale își pot demonstra pe deplin abilitățile și își vor atinge scorurile țintă la Jocurile Asiatice. Transmitem o mare încurajare și sprijin echipei Coreei, care dă speranță și mare emoție oamenilor.” Vom continua să susținem echipa națională, astfel încât să poată obține cele mai bune rezultate, inclusiv la Jocurile Olimpice”, a spus el.