Primăvara este anotimpul în care trebuie să punem mai mult accent pe îngrijirea sănătății. Vremea uscată totodată continuă să scadă imunitatea. În special, această perioadă este o situație în care un nou tip de infecție cu virusul Corona (Corona19) numit „starea de corona” și necesită mai multă atenție pentru îngrijirea sănătății personale.

Primăvara, un anotimp în care sănătatea este dificil de gestionat din cauza imunității slabe, nu numai din cauza virusului care acoperă întreaga lume, ci și din cauza bolior comune, cum ar fi răceala și gripa.

Când imunitatea organismului scade, suntem predispuși la diverse boli, cum ar fi gripa și răceala, așa că trebuie să acardăm atenție îngrijirii imunității.

Recent, ca metodă de îngrijire a imunității, a atras atenția așa-numitul management al „imunității spatelui”, care gestionează imunitatea prin îngrijirea coloanei vertebrale.

Se spune că există nervi autonomi care reglează funcțiile diferitelor părți ale corpului uman, inclusiv vasele de sânge. Se spune că nervii autonomi mențin condițiile normale pentru a facilita circulația sângelui, respirația, digestia și excreția.

Pe măsură ce interesul pentru coloana vertebrală, care este o parte importantă pentru îngrijirea sănătății, a crescut, la fel și interesul pentru dispozitivul medical „Ceragem Master V3”, care poate îngriji sănătatea coloanei prin masaj termic la domiciliu, crește.

Un reprezentant de la Ceragem a explicat: „La fel de recent, cu situația creată de virusul Covid19, interesul pentru îngrijirea sănătății și pentru metodele de gestionare a imunității acasă a crescut, de aceea închirierile de produse și achizițiile au crescut semnificativ.”

Ceragem Master V3 este echipat cu 12 programe de masaj care permit utilizatorilor să îngrijească zona dorită a coloanei vertebrale.

Ceragem operează un serviciu de testare la domiciliu care vă permite să experimentați dispozitivul acasă, iar produsul ce va fi livrat la domiciliu este dezinfectat și totul se desfășoara conform normelor în vigoare pentru siguranța șo sănătatea clienților.

Ceragem a subliniat de asemenea că interesul pentru serviciile de testarea acasă a crescut semnificativ.

Mulți oameni caută modalități de a-și îngriji sănătatea acasă, deoarece distanțarea socială este un subiect fierbinte în zilele de astăzi. Ceragem Master V3 câștigă popularitate ca modalitate de a îngriji sănătatea în timp ce se menține distanțarea socială, deoarece poate gestiona cu ușurință sănătatea chiar și acasă.