Selectat consecutiv din 2002… Cu 25.000 de centre de testare în 70 de țări
Certificarea dispozitivelor medicale în SUA, Europa și China
Ceragem a anunțat pe 18 că dispozitivele sale medicale de uz casnic au fost selectate drept „produse de clasă mondială” certificate de Ministerul Comerțului, Industriei și Energiei și Agenția de Promovare a Comerțului-Investiții din Coreea (KOTRA) timp de 21 de ani consecutiv.
Dispozitivul de uz casnic pentru coloana vertebrala Ceragem  a fost listat ca produs de clasă mondială timp de 21 de ani consecutiv, de când a fost selectat pentru prima dată în 2002. Acest dispozitiv se poate testa  în 25 000 de centre de testare din 70 de țări din întreaga lume, iar produsele distribuite în toate țările, cu excepția Chinei, sunt 100% produse pe plan intern.
Ceragem intenționează să crească cercetarea și dezvoltare până în 2024, investind aproximativ 70 de milioane euro în cercetare și dezvoltare și consolidarea designului, investiții de capital pentru cercetare comună etc., accelerând în același timp intrarea pe piață prin extinderea magazinelor de management direct și promovarea experienței de marketing în SUA și pe piețele interne.
Un oficial Ceragem a spus: „Dispozitivele medicale Ceragem pentru coloană vertebrală au fost iubite constant pe piața globală de peste 20 de ani și au contribuit în mare măsură la extinderea domeniului de aplicare a aparatelor coreene de îngrijire la domiciliu”.  „Vom renaște ca o companie lider pe piață” , a adaugat el.