Ceragem, o companie globală de ingrijire medicală la domiciliu, a facut o donație catre Fondul comunitar de asistență socială (Love Fruit) și Consiliul Metropolitan de la Seul, pe 21 martie in Jeongdong, Seul. ` Am decis să donăm dispozitive medicale Ceragem pentru ingrijirea coloanei pentru zona de odihnă a 50 de spitale afiliate Asociației Medicale din Seul.`

Ceragem oferă această donație pentru a oferi un mediu de odihnă și o atmosfera mai confortabilă personalului medical care lucrează zi și noapte pentru a depăși situatia creata de Covid19 și pentru a împărtăși valorile comune ale Ceragemului și ale personalului medical, precum „îmbunătățirea calității vieții” și „sănătatea” oamenilor.

Donațiile sunt făcute către 50 de spitale afiliate asociației medicale metropolitane din Seul, precum Centrul Medical Național, Spitalul Samsung Seul, Colegiul de Medicină Universitar Yonsei, Spitalul Gangnam Severance și Spitalul Universitar Kyunghee.

Un oficial de la Ceragem a spus: „Sunt fericit să-mi exprim recunoștința față de personalul medical care s-a sacrificat pentru a suprima răspândirea recentă a virusului Covid19 si planificăm să continuăm extinderea în viitor.”