Ceragem este prima firma care a introdus un sistem de automatizare a proceselor de fabricație pentru a îmbunătăți fiabilitatea și eficiența producției dispozitivelor medicale de uz casnic.
Pe data de 28, reprezentanții Ceragem au declarat ca prin acest proiect de automatizare a proceselor au stabilit un sistem automat de producție unic, care conectează linii de producție pentru fiecare proces, cum ar fi asamblarea și ambalarea dispozitivelor. În plus, în etapa de asamblare a fost introdus un sistem automat de inspecție a calității, permițând testarea mai amănunțită a produselor și controlul calității.
În acest an intenționăm să producem dispozitive medicale pentru îngrijirea coloanei vertebrale folosind un sistem strategic de automatizare a proceselor. Prin introducerea unui sistem de automatizare a proceselor, ne așteptam la creșterea eficienței muncii și a producției muncitorilor , îmbunătățirea calității prin consolidarea testările preliminare a defectelor și standardizarea proceselor.
Un oficial Ceragem a spus: „Vom răspunde rapid la cererea pieței și vom îmbunătăți sistemul nostru de management al calității prin consolidarea capacităților de producție internă, inclusiv automatizarea proceselor. Vom extinde infrastructura fabricii prin automatizarea proceselor pentru a oferi o calitate în care clienții pot avea încredere.”
Ceragem produce 100% din dispozitivele sale medicale pe plan intern, furnizând în peste 70 de țări, inclusiv Coreea, Statele Unite, Europa și Asia de Sud-Est.