Cu ocazia implinirii a 17 ani de Ceragem Romania, sediul Ceragem Sector 1 a organizat  intalnirea cumparatoriilor de dispozitive medicale
Atat Directorul centrului sector 1 dl Gricore Nicolaie, cat si dl Shin presedintele Ceragem Romania, au tinut sa multumeasca tuturor pentru ca au fost alaturi de Ceragem in toti acesti ani.
Datorita cumparatorilor, Ceragem a crescut, ajungand la 17 ani, meritul este al fiecaruia dintre ei, cei care nu au fost, doar un simplu cumparator, ci un adevarat ambasador. In cercul lor de cunostiinte au facut cunoscut Ceragem transmitand starea de bine dobandita si celorlalti.
A fost un moment important pentru cei prezenti deoarece au putut sa-si impartaseasca atat rezultatele obtinute cat sa se si informeze despre noile oportunitati pe care le pot avea impreuna cu Ceragem
La finalul acestei intalniri cei prezenti s-au putut indulci si au putut ciocni un pahar de sampanie in cinstea Ceragem-ului.

Ceragem promite ca va  contribui in continuare la imbunatatirea calitatii vietii prin furnizarea de produse si servicii excelente, de incredere si valoare demonstrata.