Ceragem a făcut o investiție de 80 de milioane de euro timp de 3 ani în cercetare și dezvoltare, creștere continuă de mare viteză datorită decalajului în tehnologie și design

Extindere semnificativă a forței de muncă în centrele tehnice și clinice
Consolidarea colaborării, cum ar fi cercetarea comună cu Harvard Medical School
Descriere fotografie – „Centrul de cercetare în domeniul sănătății viitoare” deschis în comun cu KAIST
Ceragem intenționează să extindă în continuare investițiile în cercetare și dezvoltare începând cu acest an. De asemenea, a stabilit un obiectiv de a conduce piața de asistență medicală la domiciliu, investind 20 de milioane de euro în acest an și inca 60 de milioane de euro până în 2024.
În conformitate cu scara extinsă a investițiilor, compania recrutează activ talente cheie. Numai anul trecut a crescut forța de muncă cu 60% în centrul de cercetare și dezvoltare dar și în centrul clinic. În martie, Cho Jung-hyeon, Director Executiv Citrus Design, a fost numit șeful centrului de design pentru a asigura o diferențiere viitoare  in designul produselor.
○ Cercetare în comun cu Harvard Medical School
Istoria Ceragem in cercetare si dezvoltare datează din 1999. La acel moment, Ceragem a solicitat un brevet pentru o tehnologie care folosea ceramica cu încălzire automată. Un an mai târziu, a început să facă investiții importante în tehnologie, cum ar fi înființarea unui centru de cercetare tehnologică.
Ceragem a confirmat recent efectele de încălzire și presiune ale aparatelor medicale asupra coloanei vertebrale folosind un model tridimensional (3D) de simulare al corpului uman, prin cercetări în comun cu Harvard Medical School. Cele două studii comune cu Harvard Medical School au fost, de asemenea, prezentate in cadrul conferinței „2022 Neuro Ergonomics Conference”, care a avut loc la New York, SUA, în iulie.
Un oficial Ceragem a spus: „Deoarece rezultatele investițiilor în cercetare și dezvoltare nu apar într-o perioadă scurtă de timp, ne străduim să creăm rezultate semnificative prin investiții constante și desfășurarea de proiecte de cercetare. Oricât de mult avem, vom continua să consolidăm capacitățile noastre de cercetare și dezvoltare pentru a descoperi inovații viitoare și de a crea un impuls de dezvoltare.”