Dong Byeong Ha Chi este un termen ce provine din medicina alterntiva si inseamna `Bolile iernii se vindeca vara`.vindeca vara`.

Corpul nostru seamănă cu natura, astfel încât trebuie sa menținem un ritm natural și sănătos specific anotimpului in care traim.

Vara trebuie sa si transpiram ca sa putem sa ne reincarcam cu energie, toamna, aceasta energie sa fie pastrata ca sa ne ajute iarna sa trecem cu bine, sanatosi peste anotimpul rece.

În zilele noastre, chiar și vara, băuturile reci sau înghețata sunt consumate în interior unde exista aer condiționat, astfel încât nu mai transpiram bine, iar circulația energiei tinde să fie mai slabă.

Daca ne petrecem in felul acesta vara, circulatia sangelui si imunitatea scad si astfel ajungem sa ne fie greu toamna si iarna.

Dong Byeong Ha Chi este un tratament care te va ajuta să rămâi sănătos si toamna si iarna, petrecand vara cum trebuie.

Dong Byeong Ha Chi comunică bine cu fiecare colț al întregului corp, ajutându-l să se pregătească pentru toamna și iarna care urmează, alungând frisoanele rămase în timpul iernii-primăverii trecute.

Centrele CERAGEM desfășoară diverse programe de ingrijire a sănătatii si în timpul verii prin moxa, acupunctura, chiropraxie și masaj termic prin intermediul dispozitivelor de masaj automat pentru a crește imunitatea și a vă menține sănătos în toamna și iarna viitoare.

Si printre proverbele coreene exista si unul numit `Yi Yeol Chi Yeol` ce inseamna `invinge caldura prin caldura`.