Ceragem a anunțat pe 25 că a încheiat un acord de sponsorizare cu o instituție sportivă și se angajează activ în marketingul sportiv la competiții precum volei, golf și baschet.
Ceragem a semnat recent un acord cu Satul Național al Atleților Jincheon al Consiliului Sportiv din Coreea pentru a dona dispozitive medicale pentru a ajuta la îmbunătățirea performanței sportivilor naționali înaintea Jocurilor Asiatice de la Hangzhou, China. Prin acest acord, Ceragem a donat dispozitive de îngrijire a sănătății care sunt utile pentru odihna si relaxare  și a creat „Ceragem Well Life Zone”, o zonă de odihnă în satul sportivilor.
Anterior, în luna mai a acestui an, a fost semnat un acord oficial de sponsorizare cu Asociatia de Volei din Coreea pentru a stimula industria națională de volei și a dezvolta abilitățile echipei. Dispozitivele de îngrijire a sănătății  pentru coloana vertebrală, au fost furnizate unităților de antrenament pentru a-i ajuta pe jucători să-și recupereze forța fizică, iar aceștia vor continua să ofere sprijin variat, astfel încât echipa națională să poată concura  într-o stare sănătoasă.
Cooperarea cu diverse organizații sportive înaintea evenimentelor sportive de amploare, cum ar fi Jocurile Asiatice de la Hangzhou din China și Jocurile Olimpice de la Paris din Franța este nu numai utilă pentru gestionarea sănătății sportivilor, ci și o modalitate excelentă de a face publicitate pe scară largă a dispozitivelor medicale casnice prin canale de promovare precum panourile electronice de afișaj.
Un oficial Ceragem a declarat: „Există multe legături  între Ceragem și sport, cum ar fi importanța cuvântului cheie „viață sănătoasă. De asemenea, vom face tot posibilul pentru a promova valoarea pozitivă a dispozitivelor coreene de asistență medicală în lume.”