Ceragem a anunțat că a fost selectată drept compania nr. 1 la dispozitive medicale pentru al 5-lea an consecutiv în categoria  „Al 9-lea indice de siguranță a achizițiilor industriale din Coreea (KPEI)” la ceremonia „2022 Korea Marketing Awards”,care a avut loc la Lotte Hotel World. filiala din Songpa-gu, Seul.

Găzduit de Asociația de Marketing din Coreea, supravegheat de evaluarea consumatorilor și sponsorizat de Organizația Internațională de Marketing IMO, „Indicele de fiabilitate a achizițiilor industriale din Coreea” indică nivelul de securitate pe care consumatorii îl simt în activitățile de achiziție.

Anul acesta, în perioada 25 ianuarie – 18 februarie 2022, a fost realizat un sondaj pe 72 de sectoare industriale în rândul a 3.200 de consumatori bărbați și femei care locuiesc în Coreea, iar clasamentele sunt calculate pe baza rezultatelor evaluării.

Indicatorii de evaluare includ nivelul absolut de securitate, calitatea, rezolvarea problemelor de service și disponibilitatea clientilor de a recomanda altor oameni.