Ceragem a anunțat pe 17 că a semnat un acord de afaceri cu Centrul de Cercetare pentru Convergență în Acupunctură Meridiană al Universității Kyunghee (denumit în continuare AMSRC) pe 16 și a promis să revitalizeze schimburile continue. Ceremonia de acord, desfășurată în campusul Seoul al Universității Kyunghee, a avut loc în prezența unor oficiali-cheie, inclusiv reprezentantul Ceragem Strategic Project Lee Kyung-soo și directorul AMSRC Park He-jun.

Ceragem își continuă pașii activi pentru a avansa tehnologia aparatelor medicale de uz casnic, dovedindu-și eficacitatea prin cercetări clinice asupra aparatului medical „Ceragem Master MB” al coloanei vertebrale și publicând în mod constant lucrări clinice.AMSRC a fost selectat ca un centru de cercetare excelent în cadrul proiectului Basic Science Research Center (SRC) realizat de Coreea Science Foundation în cadrul Ministerului Științei și Tehnologiei în 2005. Este desemnat ca primul și singurul centru de cercetare excelent în domeniul medicinei orientale din acest proiect și este evaluat ca un grup de cercetare de vârf care reflectă activ tendințele recente ale comunității științifice în medicina orientală.

Acest acord a fost semnat cu scopul de a contribui la dezvoltarea industriei de dispozitive medicale prin stabilirea de parteneriate strategice prin cooperare industrie-mediul academic, cercetare și schimburi academice. În acest scop, cele două organizații intenționează să promoveze activ schimburile academice, sfaturile tehnice pentru dezvoltarea viitoare a noilor tehnologii și schimbul de forță de muncă (ocuparea forței de muncă) etc., pentru a descoperi proiecte de cercetare tehnologică și a efectua cercetări comune.

Ceragem împărtășește tehnologia anterioară și cea mai recentă tehnologie de analiză în domeniul coloanei vertebrale cu AMSRC. AMSRC intenționează să efectueze cercetări pentru a furniza principiile medicale orientale și dovezile tehnologiei Ceragem, precum și diverse studii pentru a clarifica eficacitatea și efectul produselor Ceragem și mecanismul științific.