Ceragem a anunțat pe 27 că va deschide un nou centru de cercetare și dezvoltare în Pangyo Techno Valley, Seongnam-si, Gyeonggi-do și își va accelera capacitățile de cercetare și dezvoltare prin recrutarea de talente cheie și cooperarea cu instituții importante. Ceragem intenționează să opereze Centrul de cercetare și dezvoltare Pangyo ca bază pentru consolidarea capacităților tehnologice. Centrul Ceragem R&D constă dintr-un atelier de instrumente, un atelier de circuite, un laborator și un spațiu de birouri.  

               Se caracterizează printr-o îmbunătățire suplimentară a mediului de cercetare prin creșterea numărului de echipamente de cercetare necesare pentru analiză, testare și proiectare de aproximativ două ori față de cel existent și sporește totodată confortul spațiului de birou.

                Pangyo Techno Valley, unde se află centrul de cercetare și dezvoltare, este un hub industrial în care se află mari companii interne de IT și bio, iar Ceragem a explicat că se așteaptă să contribuie în mare măsură la dezvoltarea și asigurarea forței de muncă profesionale. De asemenea, intenționează să promoveze în mod activ cooperarea cu mari institute de cercetare și startup-uri și sunt deschisi catre inovare.