Ceragem a anunțat pe 6 că a primit Premiul Prezidențial în cadrul ceremoniei Ziua Comerțului, editia 60, care a avut loc la COEX din Samseong-dong. 

De când Ceragem a primit aprobarea FDA pentru dispozitive medicale și a trimis primul său export în Statele Unite în 1999, a explorat în mod activ piețele de peste hotare prin lansarea în China, India și Europa. În prezent, operează peste 2.500 de magazine de testare în 70 de țări.

De anul trecut, și-a consolidat și mai mult prezența pe piața globală prin deschiderea a aproximativ 10 centre de testare, inclusiv primul magazin administrat direct din Statele Unite, iar recent a deschis primul magazin de testare  „Well Cafe” în West Hollywood, LA.

Dispozitivele medicale Ceragem sunt distribuite în peste 70 de țări din întreaga lume și sunt produse 100% pe plan intern. Ceragem intenționează să-și asigure locul 1 în domeniul dispozitivelor medicale de uz casnic și al aparatelor electrocasnice pentru îngrijirea sănătății, consolidându-și în mod continuu acoperirea globală.

Un oficial Ceragem a spus: „Acest premiu este rezultatul eforturilor continue ale Ceragem de a dobândi abilitati la nivel global în toate domeniile, inclusiv calitate, tehnologie și servicii”, și a adăugat: „Vom continua să fim pionieri activi pe piețele de peste hotare pentru a ne asigura că dispozitive medicale de uz casnic de calitate pentru îngrijirea sănătății vor intra pe piața globală.”