CERAGEM, o companie globală de asistență medicală la domiciliu, a anunțat pe 27 că a câștigat în categoria concept de design la „2020 Red Dot Design Award” pe 18.

„Red Dot Design Award” este o ceremonie de premiere organizată de Centrul de Design Nordheim Westfalen, Germania, și este considerat unul dintre primele trei premii de design din lume, împreună cu German iF Award și US IDEA.

Pe baza criteriilor de evaluare, cum ar fi inovația și funcționalitatea designului, în fiecare an, câștigătorii sunt selectați prin evaluarea legata de designul produsului, comunicarea de marcă și conceptul de design. În anul acesta, in cadrul Red Dot Design Awards 2020, au fost depuse un total de 4170 de lucrări din 52 de țări, iar 5,5% dintre ele au fost onorate să fie selectate pentru premiu.

Ceragem a fost selectat ca „câștigător” în domeniul „Mobilier de casă” prin conceptul de design al dispozitivelor medicale pentru coloana vertebrala. Acest design conceptual a fost recunoscut nu numai pentru designul său elegant, ci și pentru simțul excelent al designului în ceea ce privește utilizarea spațiului și a fost foarte apreciat pentru versatilitatea sa, dispozitivul putand fi utilizat ca si canapea.

Dispozitivele medicale pentru coloana vertebrala Ceragem conduc tendința de proiectare pe piața aparatelor medicale prin aplicarea unor modele sofisticate și inovatoare produselor cu tehnologie de masaj termic spinal recunoscută de Ministerul Siguranței Alimentelor și Medicamentelor.

Un reprezentant Ceragem a spus: „Cu acest Red Dot Design Award 2020, capacitățile de proiectare ale dispozitivelor medicale pentru coloana vertebrala Ceragem au fost recunoscute inca o data.” Vom face tot posibilul in continuare pentru a dezvolta produse de calitate superioară.”