Dong Byeong Ha Chi

este o expresie găsită în cărțile de medicină orientală, care înseamnă „a trata bolile de iarnă vara”.

Corpul nostru seamănă cu natura, deci putem menține un ritm natural și sănătos atunci când trăim o viață care se potrivește fiecărui anotimp.

Vara, trebuie să și transpiri moderat, astfel încât energia yang să fie bine disipată  ca apoi să se unească toamna și să fie bine colectată iarna, astfel încât să poți trece peste sezonul rece într-un mod sănătos.

În aceste zile, vara, există tendința ca oamenii să stea la răcoare bând băuturi reci sau mâncând înghețată, astfel încât să nu transpire mult dar circulația energiei în aceste condiții nu este bună.

După ce ați petrecut vara astfel, circulația eșuează și sistemul imunitar slăbește, ceea ce face dificilă trecerea peste toamnă și iarnă.

Dong Byeong Ha Chi este o terapie care te ajută să rămâi sănătos și toamnă și iarnă, făcând vara să arate ca vara.
Dong Byeong Ha Chi ajută la comunicarea eficientă a yangului în fiecare colț al corpului, eliminând frisoanele rămase din iarna și primăvara trecută și pregătindu-se pentru toamna și iarna viitoare.

Centrele Ceragem desfășoară un program de îngrijire a sănătății prin dispozitivul medical de termo-masaj al coloanei vertebrale dezvoltat prin combinarea medicinei orientale și occidentale, prin moxibustie, presopunctură, chiropraxie și masaj termic, pentru a ajuta sănătatea vara și a spori imunitatea, pentru a rămâne sănătos în toamna și iarna viitoare.

Și printre proverbele coreene există unul despre căldură ce spune: „Căldura se învinge prin căldură”.