Ceragem a anunțat pe 17 că a fost selectată drept una dintre „Top 10 Companii Lider în 2021” la „Expoziția Globală de Inovare a Întreprinderilor Mijlocii” găzduită de Ministerul Comerțului, Industriei și Energiei. Compania Lighthouse face parte din „Proiectul Lighthouse”, care se desfășoară pentru a sprijini noile afaceri, cum ar fi afaceri ale întreprinderilor mijlocii, din acest an până în 2024. Ministerul Comerțului, Industriei și Energiei își propune să descopere un total de 100 de companii până în 2024 și să le atragă drept cazuri de benchmarking pentru a depăși stagnarea creșterii întreprinderilor mijlocii.
Ceragem a fost foarte lăudat pentru că a ocupat piața prin dezvoltarea tehnologiei, extinderea în străinătate și descoperirea unui nou concept de piață a electrocasnicelor pe piața de asistență medicală la domiciliu. În 1999, Ceragem a solicitat și înregistrat 712 brevete și a înregistrat până acum 17 lucrări clinice. Eficacitatea sa medicală a fost dovedită și prin certificări eliberate de Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), Certificarea Europeană (CE), Administrația pentru Medicamente din China (CFDA) și Ministerul coreean pentru Siguranța Alimentelor și Medicamentelor. În plus, începând cu Statele Unite, a asigurat peste 2.500 de rețele de distribuție în străinătate în peste 70 de țări, inclusiv China, Europa și America Latină. De asemenea, a fost selectata pentru al 19-lea an consecutiv în categoria de dispozitive medicale globale pentru uz personal găzduită de Ministerul Comerțului, Industriei și Energiei și KOTRA.
Un oficial de la Ceragem a spus: `Suntem încântați să fim selectați ca o companiile de succes printre companiile mijlocii promițătoare din diverse domenii din Coreea`.