Între 9 și 11 septembrie, Presedintele Ceragem Romania, personalul de la Sediul Central precum si toti directorii de centre Ceragem din tara s-au adunat în Busteni pentru a participa la Workshop-ul Ceragem 2022

Acest Workshop a a avut ca scop prezentarea noului produs Ceragem. Un nou dispozitiv Ceragem ce urmează să fie lansat în curând în România, în a ultima parte a anului acesta,

A avut loc o întâlnire pentru a vedea si descoperii impreuna noile functii si calitati ale produsului. Pentru a veni cu idei de dezvoltare a business-ului Ceragem in Romania.

Am avut activitati de echipă, am urcat împreună pe Muntele Bucegi, am organizat un eveniment de grup și am gatit si mâncat împreună micul dejun si pranzul, iar seara am experimentat cultura coreeană si am servit mâncare coreeană.

Prin acest workshop, sediul central si directorii de centre Ceragem din tara, au reconfirmat unitatea echipei Ceragem, au făcut schimb de informații, ceea ce a servit drept o oportunitate pentru dezvoltarea Ceragem România..