În colaborare cu compania globală de wellness Xwell au fost deschise 3 centre de testare, unul in Aeroportul Internațional Salt Lake City
Aprobat de FDA din SUA ca dispozitiv medical pentru îmbunătățirea circulației sângelui și relaxarea musculară

Ceragem a anunțat că a introdus un nou serviciu de masaj la XPRES SPA, un brand de spa operat de specialistul global în wellness Xwell.

 

Xwell este o companie globală de wellness care oferă o varietate de servicii și produse de ultimă oră pentru sănătatea fizică și mintală a oamenilor din întreaga lume, inclusiv servicii de îngrijire a sănătății, cum ar fi masaj și înfrumusețare, precum și sisteme de screening și diagnosticare a virușilor proveniți din aeroporturi.  Xpress Spa oferă masaj, streching, manichiura si alte servicii în marile aeroporturi din lume și are 32 de filiale în 15 aeroporturi     

internaționale, inclusiv Statele Unite, Emiratele Arabe Unite și Turcia.

 

Luna trecută, Ceragem a lansat, pentru prima dată, un nou serviciu de masaj folosind dispozitivul master la filiala Xpress Spa din Aeroportul Internațional Salk Lake City din SUA.  În viitor, intenționăm să creștem numărul de centre  incepând cu  Aeroportul Internațional Philadelphia și Aeroportul Internațional Orlando pentru a ajuta oamenii să scape de oboseală și să aiba grijă de sănătate înainte și după călătorie.

În plus, Ceragem și Xwell plănuiesc să colaboreze pentru a promova un stil de viață sănătos pentru consumatorii din întreaga lume, inclusiv dezvoltarea de servicii de wellness diferențiate care combină produsele și serviciile ambelor companii.

 

Între timp, dispozitivul Ceragem Master introdus la Xpress Spa este un produs care oferă îngrijire intensivă întregii coloane vertebrale prin căldură de până la 60 de grade și masaj prin presopunctură.  Acest produs a fost aprobat de FDA din SUA ca dispozitiv medical care ajută la relaxarea musculară, la îmbunătățirea circulației sângelui, la ameliorarea durerilor articulare și la ameliorarea rigidității.

 

Un oficial Ceragem a spus: „Ne bucurăm că avem ocazia să ajutăm consumatorii globali obosiți după zboruri și călătorii lungi să se relaxeze și să aibă grija de sănătate cu un dispozitiv de masaj profesional” . „Vom extinde astfel de  showroom-uri și vom continua să introducem servicii personalizate locale ,” a mai adăugat el.