Kyungsoo Lee, Directorul General Ceragem, a primit laude prezidențiale în cadrul celei de-a 59-a editie a ceremoniei organizate de Ziua Comerțului.
Aceste laude sunt pentru contribuția la dezvoltarea de noi piețe de peste hotare și la revitalizarea exporturilor, cu ocazia sărbătoririi Zilei Comerțului, găzduită de Ministerul Comerțului, Industriei și Energiei și de Asociația Comerțului Internațional din Coreea.
Ceragem a reușit să exporte în SUA pentru prima dată în 1999, apoi a intrat consecutiv în China, India și Europa. Acum este prezent în peste 70 de țări din întreaga lume și operează peste 2.500 de centre de  testare la nivel mondial.
Anul acesta, începând cu deschiderea simultană a trei centre administrate direct în California, SUA, compania își extinde treptat prezența pe piața din SUA prin deschiderea a două centre suplimentare în septembrie.
De anul viitor, Ceragem intenționează să extindă și să avanseze marketingul prin testare centrat pe client prin centrele offline directe și să îl încorporeze în mod activ pe piețele din afara pentru a extinde exporturile și a se concentra pe consolidarea ca lider pe piața globală a dispozitivelor medicale pentru coloana vertebrală.
Conducerea a declarat: „De la începutul înființării companiei, obiectivul principal a fost intrarea pe piața globală, iar eforturile de a deveni pionier activ pe piață au fost recunoscute”.